Ванг Веихаи, потпретседател на Midea Group, ја посети Grace Machinery

На 31 октомври, г-дин Wang Weihai, потпретседател на Midea Group, ја посети Grace Machinery и имаше многу плодна посета и размена.

Посетата на г-дин Ванг Веихаи беше топло добредојдена од сите вработени во Grace Machinery.Тоа им дава на вработените единствена можност да комуницираат директно со индустриските гиганти и да споделуваат искуства и увиди.

IMG_1804

За време на размената, Ванг Веихаи ја изрази својата благодарност за управувањето и производствените процеси на Grace Machinery и даде вредни предлози и насоки за да и помогне на компанијата дополнително да ги подобри ефикасноста и иновативните способности.Тој ја нагласи важноста на контролата на квалитетот и инвестициите во истражување и развој во конкуренцијата во индустријата и ја охрабри Grace Machinery да прави континуирани напори во овие аспекти за да обезбеди подобри производи и услуги.

微信图片_20231101080612 微信图片_20231101080612

Ванг Веихаи и извршниот тим на Grace Machinery разговараа за области како што се интелигентно производство, индустриска автоматизација и дигитална трансформација.Извршен директор на Grace Machinery Јан Донгрече дека оваа посета е драгоцено споделување искуство за да им се обезбеди на клиентите повеќе одлични производи и услугиe.

微信图片_202311010806131

Посетата на Ванг Веихаи не само што внесе нова виталност во Grace Machinery, туку и внесе поголем поттик во развојот на индустријата.



Време на објавување: Ноември-02-2023 година