бар

Секоја чест!

GRACE 630mm и 1200mm PE цевки за истиснување се успешно одобрени од Државната компанија за градежни индустрии (SCCI) / Министерство за индустрија минерали на Ирак!

伊拉克政府参观1

Ова е голем проект на Министерството за индустрија на Ирак.Г-дин Манхал Азиз Ал Хабаз, министер за индустрија и минерали на Ирак, и Ахмед Хусеин, директор на SCCI присуствуваа на церемонијата на отворање на опремата за цевки Grace.

伊拉克政府参观2

Д-р Хусеин Мухамед Али, консултант за развој на Министерството за индустрија и минерали, рече: Двете опрема за ПЕ цевки со голем дијаметар, произведени од Грејс, усвојуваат нови технологии за надминување на проблемите со опаѓање на топење.Севкупниот степен на автоматизација, ефикасност и стабилност на производната линија се откриени!Услугите пред продажба, за време на продажбата и постпродажните услуги од GRACE се конзистентни и им обезбедуваат на клиентите сеопфатни упатства.

Честитки до сите менаџери, инженери, вработени за успехот на овој витален и стратешки проект со Министерството за индустрија и минерали.


Време на објавување: јули-07-2020 година